Om os

Flameguard har siden 2010 arbejdet med at forsyne byggefirmaerne i Skandinavien og Baltikum med Brandsikringsprodukter til ejendomme. Vi er importør og distributør af forskellige mærker med førende produktløsninger og systemer inden for passiv brandsikring.

Smart brandsikring - til den bedste pris

Vi har specialiseret os i smart brandsikring, der er indbygget i konstruktionen, og som begrænser eller forhindrer brand i at sprede sig inde i bygningen, eller videre til andre bygninger. Moderne og sikre løsninger til den bedste pris på markedet

 

Formålet med brandsikring er at beskytte både bygningen og de personer, der opholder sig der, hvis der opstår brand.

Hvorfor Flameguard?

Vi arbejder på tværs af hele kæden fra producent til brandrådgiver og installatør. Dette gør os i stand til at løse dine unikke udfordringer.

  • Innovation
  • Løsningsfokus
  • Banebrydende løsninger

Vores forretningsidé

Vores forretningsidé er at skabe innovativ brandsikring til nytænkende byggevirksomheder – og at udvikle bæredygtige løsninger til næste generation.

Vi forestiller os en bæredygtig verden med ansvarlige og socialt bevidste virksomheder, som inkluderer og inspirerer til at løse menneskehedens små og store udfordringer – nu og i fremtiden.

 

Alene er ikke stærkt Det er kun gennem tværsektorielle samarbejde, at vi kan forme meningsfuld og bæredygtig innovation - for at lykkes med at imødekomme fremtidens krav og forventninger til brandsikring.

TILPASSET BRANDBESKYTTELSE

Vil du være med til at skabe fremtidens brandsikring?

Tøv ikke med at tage kontakt med tanker og ideer omkring dine brandsikringsudfordringer i dine byggeprojekter. Sammen med vores leverandører og testinstitutter kan vi finde nye skræddersyede løsninger til dine udfordringer.

Vores sociale engagement er stort, og i år støtter vi:

Mask Group 12@2x
Mask Group 13@2x
Image 31@2x
Image 30@2x

Anmodning om personlige information

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) regulerer, hvordan vi skal behandle personoplysninger. Vil du vide, om vi har gemt personlige data om dig? Eller har du opdaget, at der er en fejl i den informationen, vi har om dig?

 

Du kan indsende en anmodning om for eksempel en rettelse eller sletning af dine persondata til vores databeskyttelsestjeneste.

 

Du kan finde mere information om dine rettigheder i vores databeskyttelsespolitik, som er offentliggjort her ved siden af.

Kontakt os

Vi har stor erfaring med brandsikring og guider dig hele vejen fra indkøb, til installation og vedligeholdelse.

Du kan være tryk. Vi har R-Licens.

Et bevis på vores arbejde med Etik, bæredygtig virksomhed, god virksomhedskultur som leder til social udvikling, hvor hensyn og ærlighed er vigtige ledestjerner i et humant erhvervs- og socialt klima.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Simon Schumacher Hansen - Flameguard

Simon Schumacher

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds